Har upptäckt att många sökt sig till denna fagra sida i hopp om att hitta hamstrar?
Här har ni en hamster:

Njut långsamt!

Musiktips!

Innerpartysystem - “Dont Stop”
http://www.youtube.com/watch?v=JGuKCj26ClE

Väduren

VÄDUREN

NYKELORD: Ivrig/Energisk
HÄRSKARE: Mars
ELEMENT: Eld
TIDSPERIOD: 21/3-20/4

Den typiska Väduren är en utåtriktad, spontan och ivrig till sin läggning, alltid full av energioch entusiasm. En enkel och rättfram personlighet som ger ett fräscht och naturligt intryck - en frisk fläkt i vardagen!
Pionjäranda och äventyrslust hör tecknet till, liksom behov av spänning och dynamik i tillvaron. Vädurmänniskan älskar utmaningar och tar gärna chanser. Hon tycks ha obegränsade energiresurser och ett ständigt behov av något nytt att bita i, en riktig igångsättare. Men det är inte alltid Väduren hinner fullfölja det hon föresatt sig, eftersom denna ivriga individualist ideligen hittar nya spännande projekt att sträva mot.
Här finns en inneboende “jag först”-mentalitet och ett stort aktivitetsbehov. Väduren har mängder av kraft och energi som behöver få utlopp. Omväxling och fysisk aktivitet är nödvändiga ingridienser i vardagen, och framgångar i idrottsliga sammanhang är inte ovanliga.
Ett behov av att hävda såväl sina åsikter som rättigheter är utmärkande. Väduren är inte rädd för konflikter utan är beredd att slåss för sina principer. Tendensen att rusa in i saker och ting gör att hon ibland kan upplevas som en aning burdus och gåpåig.
Denna eldsjäl har ett högt tempo i sina handlingar och förväntar sig omedelbara resultat. Planeten Mars är tecknets härskare, vilket gör Väduren till den naturliga ledaren, fylld av mod och handlingskraft. Viljestyrka och framåtanda hör tecknet till, och Väduren har ingenting emot att styra och ställa med omgivningen, varför hon ger ett bestämt och säkert intryck. Den ivriga, tempramentsfulla läggningen kan emellertid resultera i att reaktionerna iblnad går till överdrift. Vädurmännsikan bör se upp, så att hon inte i ren obetänksamhet kör över andra med all sin iver och entusiasm.
Tålmodig eller speciellt uthållig kan man inte beskylla Väduren för att vara, men å andra sidan finns här stora fonder av ärlighet och initiativanda - raka rör och öppna kort är Vädurens paroll.
Människor präglade av detta eldiga, temperamentsfulla tecken kan ha svårt att trivas i underordnad ställning, varför de i regel söker sig något självständigt eller arbetsledande yrke. Om ledarbegåvningen och entusiasmen används på rätt sätt, har Väduren förutsättningar att bli en verklig kraftresurs i arbetslivet. Arbetsuppgifterna får gärna innehålla rikligt med utmaningar, eftersom Väduren i grunden är en tävlingsmänniska!
Fysiskt associeras tecknet med huvudet. Tendensen att rusa iväg och åta sig för mycket gör Väduren predestinerad för spänningshuvudvärk, varför det är viktigt för denna eldsjäl att lära sig koppla av en smula emellanåt.

Källa:
http://www.annagranberg.com/vaduren.html

Helt sjukt hur bra det passar in på mig. :]

Renaissance and evaluation

jag utför ett “experiment” med mig själv och därför blir det inte mycket tid över till att skriva här men skall försöka titta in och skriva något lika ointressant som vanligt föratt mätta eran törst efter okunskap! :)

Är faktist inte så sugen på att dela med mig utav vad just detta experimentet omfattar men ett utav delarna är psykologi så har börjat läsa sjukligt mycket på just det ämnet. Det brukar bli 2-4timmar läsning per dag och en positiv sak är ju att det är nästan uteslutande på engelska så jag får ju mer läsvana på engelska på köpet. Jag har alltid haft ett gott öga för psykologi men har aldrig insett att jag tyckt om det så mycket. Det är ju inte som så att jag vill bli psykolog alt hjärnskrynklare men psykologi är faktist sjukt intressant! :)
(och användbart HEHE)

Ska eventuellt gå på ett par seminarier inom en snar framtid.

————————————————————–
Strange Words
Förövrigt så är “knyckligt” ett väldigt konstigt ord.

————————————————————–
Reuniting
Av någon anledning så har jag kommit i kontakt och stött på väldigt många ifrån min lågstadieklass den senaste tiden och en sak som slagit mig är att nästan alla är sjukt trevliga!
Jag har ju minne som en tvättsvamp så kommer faktist inte ihåg så mycket ifrån den tiden och vad man hade för relation till alla människor men det känns ändå som man har en “djup” relation till dessa människor när man träffar dem trots att man kanske inte sett dem på många, många år.
 Tyvärr är det inte alls samma “feeling” man får när man träffar på folk ifrån högstadieklassen av någon anledning… :]

————————————————————–
Ont i pungen = trubbel
http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=6500000000000031&conference=1000000000000003&posting=19500000002220922

Läs den där för ett gott skratt! :)
Det är en frågetråd där topicen är”ont i pungen = trubbel” om någon nu behövde övertalas föratt klicka på den långa viruslänken. (!)

————————————————————–
And on that note, we que the music…
Vad säger ni? Ska vi ta lite musik också?
Shangri Las - Leader of the pack
This song never gets old, passar faktist in lite på området psykologi också med “leader of the pack”.(alfa rollen osv) Ja, jag vet…jag är lite lätt insnöad på ämnet psykologi för tillfället. :P

Jävla piss youtube och wordpress.. låten vägrar funka som den ska så ni får faktist trycka på en länk istället! (the horror, i know men men)
http://www.youtube.com/watch?v=6FxSM88H-G4

Ponera att du går på en raksträcka och 100meter längre fram ser du en bekant som är på väg åt motsatt håll. Hur är det egentligen tänkt att man skall reagera i detta läget?

När är det egentligen rätt tid att hälsa? Vanligtvis så brukar jag överanalysera situation och försöka se lite upptagen ut föratt innan dem 2 sista metrarna lyfta blicken och rikta den mot personen och hälsa! Som om att den människan skulle tropå att jag just insett att det är han/hon som kommit gående? :D

Herbio!

Hebbo gästspelar på syster ysters blogg. :]

Länk:
http://team-strandback.bloggspace.se/1/

Have fun! :)

Snooze knappen, livets krydda!

Brukar ställa klockan på ungefär 1½timme innan jag börjar jobba så jag kan snooza i minst en timma men senaste tiden har jag försovit mig flertalet gånger föratt katten stänger av alarmet haha. Herbie vägrar vara en snäll kisse och trycka på snooze åt mig utan istället trycker han direkt på “stäng av”.

Försök förklara den för chefen ;)

Förresten så har jag inte drömt så mycket på senaste tiden men igår drömde jag dock en riktigt underlig dröm. Det verkade vara på någon maskinmässa och det var jag och någon kompis som besökte mässan, vi stannade till vid ett ställe där en tjej körde grävmaskin å hon var riktigt duktig tyckte vi av någon anledning?

Tittar in i tältet, där sitter det en familj och fikar och ena kvinnan har en baby som ser ut att vara tagen ifrån filmen “benjamin buttons otroliga liv”, babyn såg alltså ut att vara 70 år i ansiktet och hoppade runt och klängde på bordet, sen vaknade jag av att någon ringde och tyckte jag hade försovit mig, men jag hade mycket hellre velat se fortsättningen på den där drömmen haha. :]

Nu ska jag återgå till mitt finskapluggande och sedan sova så sött så!!!

Soldusch. Vad betyder en ’’soldusch” egentligen? Att man sprayduschar sig brun utan sol? Nej nej.

En soldusch är när man vrider upp stereon på sisådär lite lagom volym, tar med sig en kall jäkel in i duschen. Vrider upp duschen på “varmt utav helvete” läget, sedan är det bara blunda och insupa atmosfären och alkoholen och tänka att de varma vattenstrålarna som strålar på dig är solstrålar och du inte alls är i blekfeta Sverige. :)
Works everytime and is guaranteed to get you into partymood! :)

Förövrigt så kom jag på en jävla smart sak i duschen häromdagen men nu har jag glömt bort vad det var.
Men det var något världsrevolutionerande, var så säkra!

Bjuder på en trevlig bild en kompis hittade på Google Maps ‘Street view’.
Bilden är tagen i Compton och jag gillar verkligen parkeringen utav den vita gigantiska lastbilen till vänster i bild.

T-shirt hell lägger ner.

Såg att någon sökt på frasen “t-shirthell lägger ner” och hittat till min sida vilket påminde mig om att min favoritsida och butik på hela vida internet stänger för gott och att jag glömt bort att informera om detta.

Skälen till nerläggning sägs vara alla de miljarders miljarder hatbrev som strömmar in av överkristna jävlar som inte förstår sig på lite satir.
Respect till ägaren av företaget som lägger ner den framgångsrika verksamheten istället föratt sälja vidare till någon som bara är ute efter pengar.

Dem rear nu ut ALLT, skynda att fynda!!!! Om ni inte hittar något ni vill ha, köp något åt mig. :D
Iv had it up to here with midgets tröjja vore helt okej! *wink wink*

http://www.tshirthell.com/
http://www.tshirthell.com/
http://www.tshirthell.com/
http://www.tshirthell.com/
http://www.tshirthell.com/
http://www.tshirthell.com/

Finskakursen rullar vidare och inte mindre än två elever har sagt fina ord om mina finska utalanden! :]
Lyckades även motstå den där kebaben efteråt, mestadels föratt plånboken inte ville. :D
Det hjälpte dock inte att ena killen i ”klassen” lider av någon bokstavskombination och inte kan utala vissa bokstäver så när han ska säga kiitos så blir det som sådan att istället föratt säga K säger han istället G så det låter som gyros och det satte igång mitt kebabsug i magen ännu mer! :]
Eller så var det såatt jag hörde det jag ville höra….nått utav dom…

Deathstars konserten i helgen var riktigt trevlig den med, bandmedlemmarna var riktigt trevliga och öste även på utav helvete på scenen.
Publiken däremot var desto tamare…

Liñus con carne!

Idag kom jag på en ny billig maträtt. :]
Fullkornspasta med tacokryddad chili con carne. Lägg det sedan i såkallade “taco tubs” och kläm på med lite gräddfil.
Mumms! :)
Både godare och mer prisvärt än att äta ute samt att du kan göra mat för flera dagar i samma veva.
Plus att dem där taco tubsen som alltid blir över går åt och slipper kastas! :)

Im off!

Bjuder på lite musik, ett stockholmsbaserat kickass indie band som spelar i södertälje nästa helg. Endast 70kr inträde, någon som är sugen? :)

Johnossi - Bobby

Nu ska jag till Linköping och se på Deathstars weoooooo. Återkommed med bilder….förhoppningsvis!

Update!

Världen är allt bra liten ibland, jag och en kompis var på väg till Heron city i söndags föratt möta upp en dröse med vänner och bekanta föratt äta lite mat och se bio.
På vägen dit på E4an i höjd med Bredäng så kör vi om en V70 med 4 grabbar i varav 3 sitter med en varsin laptop som lyser upp hela bilen. Jag och polarn skrattar hejdlöst och kör vidare.
Och nu fick jag detta medelandet på MSN ifrån en bekant till mig som bor i Helsinborg som köpt en BMW av mig som jag sedan köpte tillbaks:
Martin säger:

Du kommer inte ihåg fyra fula snubbar i en v70 av senaste modell med takbox på precis vid avfarten kungens kurva i sön kväll? Haha”
-Haha! Det visade sig att han var en utav dom som satt i bilen och att dem var på väg hem till Helsinborg ifrån Åre. Vad i helvete är oddsen för det? :D

Förövrigt så såg vi Valkyria med Tom Cruise i huvudrollen. Själva filmen i sig var inget mästerverk men själva historian är lite lätt rörande. Man kan inte låta bli att fundera över om man själv hade haft modet och moralen ett göra något liknande i samma situation? En sevärd film men förmodligen inget man kommer att se om igen. Lite lätt störande med tyskar som pratar engelska, vem som helst vet ju att det inte finns en tysk som kan ett ord engelska. ;)
Det hade förmodligen varit mer “trovärdigt” om dem inte hade haft en sådan känd skådis i huvudrollen, fast Tom Cruise gör dock ett relativt bra jobb ändå.

—————————-

Ikväll var första ’sessionen’ i finska kursen jag börjat på och kan säga att det var sjukligt roligt att komma tillbaks till skolbänken med en aptit föratt lära sig.
Lite blandade medlemmar i gruppen men en kvinna som satt brevid mig är ungefär min motpol så skall bli intressant att se hur bra hon lär sig i jämförelse med mig.
När hon frågade kursledaren om något så förstod jag knappt någonting för det var oftast om diverse kasus och jag vet ju inte ens vilka bokstäver som är hårda respektiva mjuka.
Men hon hade ingen tidigare erfarenhet av finska och kände ingen som pratade det till skillnad från mig som tvingas lyssna på skiten dagligen. ;)

En bonus är ju att det nyaöppnade kebab house på sveavägen ligger i samma hus som kursen hålls i så behöver jag ens säga att det blev ett “belöningsmål” efteråt? ;)

—————————-

Måste dela med mig utav en syn som ofta kan skådas i mitt badrum. Såfort jag går in i mitt badrum så dröjer det inte mer än 1minut så är min översociala kissemisse där inne och kryper in i skurhinken! :)

Wedding!

Igårkväll blev det viftande med mina lurviga till soulmusik på Fasching så nu är man en erfarenhet rikare! Riktigt trevligt ställe, lär nog bli återbesök.

Är nyligen hemkommen ifrån min kära systers och hennes numera äkta man’s brölopp! :)
Congratulations! :)

Det bjöds på en express ceremoni som nog varade i hela 1minut på sin höjd, allt föratt snabbt kunna fokusera på det viktiga….TÅRTAN!
Har desvärre ingen större mängd bilder att bjuda på då jag ogärna lägger ut bilder på människor, men kika in på syrrans blogg så kanske hon skickar upp bilder där inom en snar framtid. :)

Kunde dock inte hålla mig ifrån att posta en bild på den gigantiska kulmagen hon besitter! restecpa…

Tårtan som herr Jojje bakat kl 1 på natten:

Kulmagen

Se så fint dem arrangerat för de kommande barnen!

Förförfest!

Festen före förfesten som är före festen har precis ägt rum. Den innehöll:

* 100 matskedar Glatt humör
* 1 Calzone
* 1 kycklingpastasallad
* 1 Söt katt som tittar på discovery
* 1 Väldigt mätt Linus.

Nu bär det av ut på äventyr, skall besöka den där förfesten tänkte jag… :]
Hejpa! :)

It’s an omen!

The Prodigy är tillbaks i rampljuset, nu med en ny skiva som bär med sig lite nya influensor! Hoppa över vinterkräksjukan och satsa din tid på deras kommande skiva “Invaders must die” som låter lite åt Chemical Brothers hållet.
 Med andra ord: SJUKLIGT NICE!
Det är första skivan på länge med alla tre originalmedlemarna så man kan förvänta sig ett riktigt återtåg då senaste skivan “always outnumbered, never outgunned” vad lite utav en besvikelse.
Skivan förväntas släppas i mars och the prodigy turnerar nu runt världen föratt promota denna skivan och det finns inte ord för hur fint det låter! De besöker Stockholm, Berns 26 Februari och jag skall dit! :)
Jag kan inte få nog av deras senaste singel ifrån kommande skivan…. Damer och herrar, jag bjuder på:

The Prodigy - Omen

Nu skall jag duscha sen förbereda mig för kvällens händelser, sjukligt taggad efter sisådär 10 lyssningar på ‘Omen’. ;)

Hokus Bokus Fillijokus!!!

Seriöst. Nu är det klagomuren som gäller!

Har fått ett tips om en bok så beslutar mig att köpa den. Vi kan kalla den “DEN SMÅTT OTROLIGA BOKEN MED JÄTTESTORA BOKSTÄVER”. Okej, lite långt namn men vi har gott om tid. Så när jag ändå beställde denna boken på den fantastiskt dåliga sidan Bokus.com så tänkte jag slå 5 flugor på smällen och beställa ytterligare 4 böcker i samma veva. Sagt och gjort och igår kom paketet. (alla förutom 1 då den var restad) och se på fan. DEN SMÅTT OTROLIGA BOKEN MED JÄTTESTORA BOKSTÄVER saknades och istället låg det en bok vid namn: “Den Silvriga BARNKAMMAR BOKEN”. Vad i helvete?
Boken innehåller diverse vaggvisor med tillhörande noter och även en fräck CDskiva med 23 sånger.

Gah. Jag vägrar att skicka tillbaks boken då jag är allergisk emot att skicka post så hoppas på att dom skickar min bok utan att jag måste bombhota deras postbox! Men det återstår att se… Läste förövrigt 80sidor igår ur en utav de böckerna som jag faktist beställt. (Försöker få det att framstå som att jag är en toksnabb läsare)

Nu när jag ändå är inne i klagandets melodi så undrar jag om det finns något värre än kundvagnar i stormarknader? Dom lyckas alltid stå och blockera gångarna och inte har dom bråttom någonstans.. Hmm, vilka makaroner skall vi laga idag? Runda eller halvmånsformade? Svårt val.
Nej, bättre var det förr när mjölkbudet levererade till dörrn så man slapp lämna hemmets trygga vrå och kunde isolera sig riktigt ordentligt!

Snart är det ivarjefall Februari och Herbie längtar till sommaren, han tycker att vintern är lite långdragen….

Lite mat har det blivit också :]

Ser fram emot lördag, kan bli riktigt trevligt! :)

Benjamin Buttons otroliga liv

Jag har inte så mycket tid över att skriva här för stunden men kan inte hålla mig borta.
Jag måste berätta om en smått fantastiska film jag såg igår!


-Benjamin Buttons otroliga liv-

Jag har aldrig tidigare tyckt att Brad Pitt gjort sina roller speciellt bra men i rollen som Benjamin Button i filmen “Benjamin Buttons otroliga liv” så är han faktist lysande!
Filmen i sig kan beskrivas som om filmerna “Forrest gump” och “The notebook” har haft en sexual encounter of the third degree och denna filmen är produkten/avkomman/resultatet. Filmen i sig är varken nyskapande eller speciellt orginell, det är snarare en ripoff utav de två tidigare nämna kanonfilmerna. Men det stör inte mig, för det är inte det som är själva kärnan i filmen. Det som är själva kärnan i filmen är hur den gång på gång får en att fundera. Filmen är nästan 3timmar lång och jag vet ärligt talat inte hur mycket av filmen jag missade när filmen gång på gång ledde mig in i mina tankars värld där jag kunde strosa runt. Denna film skall definitivt ses fler gånger! Ingen “biofilm” enligt mitt tycke, jag hade mycket hellre sett den hemma där man kan pausa denna smått otroligt långa filmen föratt kunna bibehålla fokus även mot slutet av filmen. Är man som åskådare inte lagt åt det filosofiska hållet så lär ni nog inte finna ett uns av njutning i denna film utan kan nog se era närmare 3 timmar som förlorade, jag tycker ivarjefall att detta är det bästa som producerats på flera år!

Poäng: 5/5

Oh what a night!

Var med en kompis i Kista igår och prövade “Steak House” i food courten. Väldigt prisvärt käk, beställde en chicken club sandwich och den är tämligen mättande kan jag intyga. Måste dit någongång snart igen och pröva något annat på menyn! :D

Mätt och glad så kikar jag runt i lite butiker och så ringer telefonen, Sunny undrar om jag är sugen på lite middag med gamla vänner om ca 40minuter! Jag kan ju inte påstå att jag var hungrig men antog erbjudandet ivarjefall. Valet föll på en kinesisk restaurang i Orminge och det kanske inte var den bästa restaurangen i stan. Dem verkade ha lite för bråttom med hanteringen. Servitrisen kom och frågade oss ungefär 3 gånger om vi var redo att beställa, och inte var dem sena med att ta bort tallrikarna ifrån bordet heller. Men sällskapet råde bot på det! Gamla internskämt, fördomar och påhopp haglade över långbordet i en skämtsam ton, jag kan inte komma ihåg när jag hade så trevligt senast! Sedan blev det lite chill hemma hos Sunny föratt sedan dra vidare till ett ölhak och möta upp 2 klungor av människor till! Sedan drog vi vidare till “la isla” på s:t eriksgatan och shejkade lite salsa.(eller försökte iallfall) :)

Vårat vääääääldigt mångkulturella sällskap(~15pers) måste ha sett lite roligt ut för utomstående, fanns konstigt nog inte en enda helsvensk i sällskapet. Vad är oddsen på det? ^^
Desvärre finns det nog inga bilder ifrån kvällen som jag kan dela med mig utav. :)

På tal om ingenting så har jag nu bokat en språkkurs som börjar den 3:e februari och har även beställt hem en hel dröse med vad som verkar vara läsvärda böcker! :)
yay wobba!

Hurtig

Nu ska jag ut och springa en sväng, sedan blir det sängen! :)
imorgon är det nästan helg! weoooo! :)

Natti natti!

si señorita… ^^

julis.jpg

Har äntligen lokaliserat den där förbannade polygripen! Den låg tydligen ibland kastrullerna… (duh!)
Vart vill jag komma? Ja, det är nämligen som sådan att jag fick en otroligt onödig pryl i julklapp som jag velat montera.
Man sätter den på vattenblandaren och så lyser den rött när vattnet är varmt och blått när vattnet är kallt. :)
Problemet var alltså att prylen som satt där ifrån början hade jag dragit åt aphårt med polygripen föratt den skulle täta fint så nu har vi redogjort för det också! :)

maten.jpg
Det blev även lite mat idag med!
400g lövbiff, en halv bunke bearnaisesås, 2 ägg och en hög med pasta! :)

Den gröna faran!

Har beslutat att vara mer öppensinnig och pröva på lite saker så har nu hör och häpna börjat förtära även varma grönsaker!
Men nu kommer det riktigt störda, prövade igår dundernördgrönsaken Broccoli! :D
(Kålväxt, i know men den är grön och är en sak = grönsak! Nuff said)
Har aldrig smakat Broccoli tidigare så vet inte hur mycket det ska smaka, men jag tyckte inte det smakade någonting. Notera att den även var varm så det var dubbelt så modigt av mig.(hihi)
Herbio ställde upp som fotograf och knäppte ett kort på det historiska ögonblicket!

Jag och min första bit Broccoli - 2009-01-13
hamster.jpg

Återstår bara att se hur lång tid det tar innan jag vågar mig på skaldjur. :D

PHEW!

Det blev inget utav yogan tyvärr, det hade varit väldigt kul att pröva. Men det kommer nog fler chanser! :)
Skyller ifrån mig på att Sunny inte har tränat sedan typ torsdag/fredag någongång och behövde prioritera att bli av med fläsket, så det blev en lååååång runda på finngymmet istället. Sedan blev det att snylta på Sunny’s mammas hemlagade mat och det blev riktigt trevligt då en vän till Sunny kikade förbi. Trevligt, trevligt!

Herbie/Herbio/Hebbo’s biologiska moder har varit snäll nog att ge en gåva till den lilla snöflingan. En blå hajj!
-Åååh vad rolig den är att bita på hälsar Hebbo! :)

Hebbo - Miljonärskatten


Såhär kan alla svenskar bli miljonärer

Hebbo (katten på bilden) har nyligen läst klart denna boken. Den handlar just precis som titeln hintar om hur alla svenskar kan bli miljonärer.
Det är ett jävla ältande om samma påståenden sida efter sida efter sida. Visst författarens påståenden och råd är jävligt vettiga men vid fjärde gången han drar dom så är man redan med på noterna. Kan iallafall påstå att jag lärt mig endel utav att läsa den, t.ex om ränta på ränta effekten. Visste inte att den kunde göra så stora skillnader i ett långsiktigt perspektiv.
Hela boken är egentligen ett stycke homopoesi till ekonomen Warren Buffet som verkar vara författarens idol. Inget fel med det men återigen, man får höra samma sak om och om och om och om igen!
Rekomenderar er att läsa den, förhoppningsvis har ni lärt er något efter, om inte så har ni iaf lärt er att inte lita på mina rekomendationer så, its a win-win situation!

Gillar personligen denna biten då den både är rolig och sanningsenlig:
“Fråga: Varför Försöker du inte få ut information om sparande till alla ungdomar i skolorna?
Svar: …Warren Buffet håller bara anförande på skolor föratt han tycker det är meningslöst att försöka få äldre människor att ändra sig….”

Vem är då denna Warren Buffet? Stålmannen? Fantomen? Eller är det kanske Guld-Ivar Flinthjärta själv? Många frågor har man men sålänge det gäller ekonomi så har du iallafall god chans att få svar på dem genom att läsa denna bok. Är du otålig så börja bakifrån, det är en rätt bra resume där som egentligen skulle ha kunnat vara en bok i sig på typ 20sidor istället för ca 150. :)

Matkavalkad

Idag har jag varit och shoppat loss. Jag har äntligen fått tummen ur och köpt mig en digitalkamera så jag kan plåga alla er som hittar hit via konstiga sökfraser på google med taskigt fotograferade bilder. ;)
För träningens skull så har jag nu börjat dricka mjölk! Köpte mig 2st sånadär 1,5liters förpackningar och tamefan, de är ju omöjliga att öppna!!!! Finska blodet började rusa i ådrorna så jag fick ta fram kniven till slut. - Problem solved
Imorgon hade jag tänkt ta mig i kragen och ringa BMW föratt beställa lite delar och även boka tid hos min hudläkare . Hoppas på att få en tid inom en månad iallafall så att jag slipper avlida…

När jag var inne i den stora staden Tokholm häromdagen så gick jag helt fridfullt på drottningatan och plötsligt så hörs det en konstig röst i fjärran. Det lät som om någon stod med megafon och ylade eller något i den stilen..
När jag närmar mig det hela visar det sig vara en cirka 50årig dam som bryter på finska som tar itu med livets problem och väljer att dela med sig till hela drottningatan.
Påminnde mig lite om den där gamla serien Rederiet faktist… “Det är jag som är kapten på det här fartyget”. Those where the days….
På tal om ingenting så har dom förmodligen bytt ägare på Sawadee(den billiga), inte riktigt lika goda kycklingspett med sataysås men ändå väldigt goda. Faktist lite mer “spicy” än tidigare. Try them out! :)

meditation

Lite dåligt med skriverier här för tillfället och jag kan inte direkt skylla på att jag har ett späckat schema. Har mest legat på latsidan faktist. :)
Imorgon blir det nog träning ivarjefall och på tisdag skall jag och Sunny pröva yoga!
Hittade förövrigt en grejj på yogahemsidan som jag skrattade gott åt.

http://www.yoga.se/stockholm/kursprogram#meditationskurser
Där kan ni läsa om alla kurserna som finns blablabla och så scrollar man allra längst ner, vad ser man om inte ordet TARMSKÖLJNING i stora bokstäver och understruket. Fantastiskt! :)

Måste älska 80talet…

Jag säger som pontiak; 80 talet, vart tog du vägen?
Tänkte bjuda till med en fin låt som passar väldigt bra i min nuvarande sinnesbild för stunden om man bortser ifrån att den handlar om den horribla juljäveln. :D
Älskar att alla ser ut som toppforwards i A-laget “Parkbänken BK” i videon också! :D

Saltvattenakvarium.

Har blivit rejält sugen på ett saltvattenakvarium på äldre dar. Min kompis har hållt på med det i några år och man kan få det att se riktigt trevligt ut! :)
Var iväg med honom tidigare idag till Enköping då han skulle köpa på sig på lite fler koraller och säljaren hade ett riktigt maffigt saltvattenkar på 1600-1800liter. Som om inte det vore nog så var det “dubbelsidigt”, riktigt färggrannt och agerade som rumavdelare. Riktigt snyggt!
Hade gärna införskaffat mig ett akvarium på studs men svårt att göra det utan att känna sig låst då jag vill ut och resa lite. :)

Bild på säljarens akvarium:

Blev lite träning idag också tätt föjt av en 1½timmes promenad i det härliga vädret vi hade ikväll. Sådär lagom kallt och i princip vindstilla!
Nä nu skall jag iväg och jobba lite, den enes snö den andres bröd.. ;)

Bowling

Åkte och skulle bowla med rille men väl där så möter vi 4 bekanta som gärna ville bli upp piskade i en omgång bowling, sagt och gjort så börjar vi lira!
…börjar närma sig slutet och ligger under, får in 2 strikes på raken och sista kastningen närmar sig. Endast 11 poäng efter Chabo/Putte som leder och med lite bonntur så får jag in ännu två strikes och avslutar med en 9a vilket resulterar i att jag fick cirkus 163 poäng och tvåan hade någonting runt 110.
Det gäller att ha lite tur ibland. ;)

Hittade även lite kul fransk humor! Lite jackass stuk. Kolla upp allting med Rémi Gaillard om tid finnes för det är riktigt roligt! :)
Han visar även i en film hur man går tillväga föratt äta gratis på t.ex McDonalds. :)

Hurtig

Idag har jag varit sjukligt hurtig. Min frukost bestod av hela 3 apelsiner och som inte det vore nog så har jag även varit på gymmet!
Hungern bor i min mage kan jag intyga om så får bli en dusch nu och sedan söka efter lite föda!

Hittade en väldigt rolig reklamfilm ifrån heineken! Kanske inte just min dröm men förmodligen många killars. ;)